Betalen

Betalen

Veel gestelde vragen

Ja zeker. Je ontvangt de factuur wanneer je gehele bestelling verwerkt is. Middels een e-mail brengen wij jou op de hoogte van deze status, waarbij de factuur i.p.v. meegeleverd wordt op papier in de doos, duurzaam als PDF bijlage meegestuurd wordt in de e-mail. Benieuwd hoe PapajaRocks bijdraagt aan een duurzame wereld? Klik hier voor ons project in Indonesië.

Wij maken gebruik van de volgende betaalmethodes: Paypal, Visa/Mastercard, IDeal.

Afhankelijk van de betaalmethode die je kiest kan er een maximum bestelbedrag van toepassing zijn.  Het maximale bestelbedrag voor Paypal is € 10.000,-. Wanneer je met iDeal of creditcard betaalt, is er geen limiet aan het bestelbedrag.

Zoals de meeste betrouwbare sites, maken we gebruik van de SSL technologie (Secure Socket Layer) om je persoonlijke informatie te beschermen wanneer het verzonden wordt via het internet. SSL is de standaard voor betalingen via internet en wordt ondersteund door Chrome, Firefox, Microsoft Internet Explorer, Safari en andere populaire browsers. We gebruiken het om gevoelige informatie te versleutelen voor het over het internet verstuurd wordt. Dit voorkomt dat de informatie gelezen kan worden terwijl het verstuurd wordt.

Selecteer PayPal bij het afrekenen en je wordt gevraagd in te loggen op je rekening om de betaling te bevestigen.

We accepteren betaling met Visa, Mastercard en American Express. Zoals de meeste betrouwbare sites, maken we gebruik van SSL technologie (Secure Socket Layer) om je persoonlijke informatie te beschermen wanneer het verzonden wordt via het internet. Wanneer je betaalt met een creditcard, zullen we het aankoopbedrag eerst reserveren op je kaart (let op: dit is een reservering en geen definitieve belasting op jouw creditcard). Wanneer je order verstuurd wordt, dan zal het definitief aankoopbedrag belast worden op je creditcard. Wanneer de order geannuleerd wordt, zal de reservering binnen enkele werkdagen verwijderd worden van de creditcard (dit is afhankelijk van jouw bank). Voor vragen over de reservering, neem contact op met jouw bank.

Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van jouw eigen bank.