Prints

Grenade

De granaat van de natuur, ook wel de eikel genoemd. Ze vallen met regelmaat uit de boom, zonder dat er gewonden vallen. Het dient zelfs voor voedsel, eekhoorns zijn er namelijk dol op. De mens heeft de granaat ontworpen om veel schade aan te richten. Door de oorlogen zijn er tot op de dag van vandaag nog scherven te vinden in de natuur.

Kingfisher

De ijsvogel is een opvallende verschijning met prachtig blauwe en oranje kleuren. Maar het is ook een zeer schuwe vogelsoort die zich weinig laat zien. Kun jij in dit T-shirt de ijsvogel spotten? 

Fly

Berg je vliegenmepper maar op, want deze vlieg is niet vervelend om op je lichaam te hebben. Laat je licht daarom schijnen en zorg dat deze vlieg tot leven komt. En wie weet schrikt het de kleine vliegen wel af. 

Shark

Dit design staat symbool voor het uitsterven van verschillende haaisoorten. Er mogen daarom niet nog meer haaien uit deze wereld geknipt worden. Laat zien dat jij voor een betere wereld bent en val op met dit unieke t-shirt. 

Flower

De flower staat voor de liefde tussen mens en natuur. Bloemen worden gebruikt om iemand te bedanken, te feliciteren, blij te maken of ze dienen ter decoratie. Daarnaast zijn ze erg belangrijk voor de  mens en natuur. Want zonder bloemen overleven wij de aarde niet.

Bumblebee

De bumblebee wordt ook wel de bommenwerper van de natuur genoemd. Je weet nooit waar hij zijn stuifmeel dropt om meer groen en kleur te creëren.

Gecko

De staart is een belangrijk onderdeel van de Gecko. In het lichaam van deze Gecko is een mensenstaart verwerkt. Wist je dat een Gecko zijn staart kan verliezen en deze er na loop van tijd weer aan kan groeien. 

Papaja

Het begon allemaal met de naam Papaja. Een uniek ontwerp gebaseerd op de geschiedenis van PapajaRocks. Tegenwoordig zijn wij PapajaRocks omdat wij willen gaan Rocken met unieke designs gebaseerd op mens en natuur.