Retourneren

Retourneren

Veel gestelde vragen

Alle goederen die vooraf zijn afgerekend kunnen gedurende 14 werkdagen aan ons worden geretourneerd. Dit is mogelijk indien de artikelen ongedragen zijn, in originele staat en voorzien van de originele labels. Het passen van artikelen is uiteraard toegestaan. Indien je het artikel wilt retourneren, zorg ervoor dat je het artikel niet vies maakt en in de originele staat fabrieksverpakking naar ons terugstuurt. Het is belangrijk dat wanner je het product terugstuurt je het retourformulier mee verzend. Het retourformulier kun je hier downloaden.

 

Je kunt je bestelling afgeven bij een van de Post NL Service Punten. Vergeet niet om een retourbewijs mee te nemen bij afgifte van je retour.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de artikelen hebben ontvangen. Vanuit het aspect duurzaamheid, zijn wij niet verantwoordelijk voor de retour kosten en de zending van het pakket.

Vanaf het moment dat je je bestelling hebt geretourneerd bij een PostNL Service Point, kan het een week duren voordat wij je retour hebben ontvangen in ons distributiecentrum. Na ontvangst wordt iedere geretourneerde artikel gecontroleerd. Na deze controle geven wij de opdracht tot het terugstorten van (een deel van) je betaling. Afhankelijk van je betaalmethode (bank, creditcard, etc.) kan het enkele werkdagen tot een week duren voordat je het geld terugziet op je rekening.

Artikelen kan je ruilen door de artikelen te retourneren en op het retourformulier het nieuwe artikel toe te voegen.